《==== KLIK 2X TUTUP PAPARAN INI Button Close

Collagen Powder

loading...



Kalau kita tengok skang ni dah macam-macam jenis dan brand kolagen yang ada kat pasaran. Dari yang brntuk pil dan mudah ditelan sampailah yang kene bancuh dan minum. Kolagen sangat-sangat penting bagi tubuh kita bagi pembaharuan sel terutama bagi keanjalan kulit agar kulit sentiasa tengang dan awet muda. Badan kita akan mula kurang menghasilkan kolagen apabila umur mencecah 25 tahun keatas. Masa ni badan kita akan kekurangan kolagen. So, kita perlukan support kolagen tambahan dari makanan atau pun suplemen. Suplemen yang tebaik yang boleh support pengeluaran kolagen adalah Vitamin C. Pengambilan Vitamin C yang cukup akan menggalakkan pengeluaran kolagen untuk tubuh badan kita. Namun, kini terdapat banyak jenis makanan tambahan yang dipermudahkan bagi menggalakkan penghasilan kolagen untuk tubhu badan kita. Shaklee juga tidak terkecuali mengeluarkan produk sebegini bagi menyokong kesihatan kita. Tapi, Collagen Powder Shaklee ni same ke macam kolagen kebanyakan yang dijual di pasaran sekarang??...Jawapan saya tidak sama kerana Shaklee lebih mementingkan bahan semulajadi, keselamatan dan keberkesanan kepada kita. Jom kita lihat apakah perbezaan Collagen Powder Shaklee ni...









*Kesan adalah berbeza mengikut individu

Berminat??? untuk pertanyaan lanjut atau tempahan boleh hubungi saya ye...