《==== KLIK 2X TUTUP PAPARAN INI Button Close

Get Clean Dish Wash Concentreate

loading...
Kita asyik bercerita pasal Vitamin & suplemen je kan..kan..kan...hehehe... Ni saya nak story pasal pencuci pinggan mangkuk plak...Pasal pencuci pinggan mangkuk pon nak crite kan...Kat kedai runcit, kedai Pak Ali, Pak Mamat, pasaraya, minimarket pon bersepah jual. Nak beli yang mane pilih je. Yang jenis 'paste' ke atau cecair dari jenama mahal sampai lar yang murah skali basuh 5 ke 6 kali Sental baru nak tanggal minyaknye.Ye dak??...Tak sampai sebulan dah habessss...Kene beli lagi...huhuhu...

Ok, pencuci pinggan mangkuk yang  saya nak cerita ni lain dari yang lain tau. Sangat pekat dan mesra alam..Haaaa...Cik kak yang mane sensitip ngan sabun tu elok ler bertukar kepada Get Clean Dish Wash Concentrate dari Shaklee ni kerana ia lembut sangat pada tangan. Dah lar tu..jimat plak kan sebab gune beberape titik je, buih die kemain likat lagi. Pendek story, kerja pon jadi senang lar..Tak payah nak sental bagai nak rak minyak yang tak ilang tu...

Ni haaa bendenye...Jom kita baca..


Kandungan : 16 oz (473ml)
Harga Biasa : RM28.00 (semenanjung) , RM29.00 (S/S)


Handal Menanggalkan Minyak pada Pinggan Mangkuk dengan Cucian Tangan
Jika kami sering mengatakan yang Pencuci Wangian Pinggan kami lembut pada tangan dan mesra pada alam sekitar mungkin anda berfikiran yang ianya tidak mudah menanggalkan kotoran pada pinggan mangkuk anda. Tetapi percayalah, anda hanya memerlukan beberapa titisan untuk menanggalkan minyak yang melekat pada pinggan mangkuk anda.

Get Clean Dish Wash ternyata:
• Lembut pada tangan
• Semulajadi, berasaskan tumbuh-tumbuhan
• Tahan lama kerana kepekatannya
• Menjadikan pinggan bersih berkilau
• Hanya beberapa titisan dapat mencuci timbunan pingan mangkuk di dalam sinki


Tahukah Anda?

Sesetengah pencuci pinggan mangkuk mengandungi surfaktan yang berasaskan petroleum dan bahan pencuci seperti Diethanolamine dan sodium dedecylbenzensulfonate. Kedua-dua kandungan tersebut boleh merengsakan kulit dan mata.

DishWash Concentrated tidak mengandungi bahan-bahan tersebut mahupun bahan-bahan berbahaya yang lain.

Perbezaan Shaklee

Selamat
  • Tidak bertoksik
  • Hipoalergenik
  • Tanpa klorin
  • Lembut pada tangan
  • pH seimbang
  • Tanpa bahan kimia berbahaya
Berkesan
  • Amat berkesan untuk menanggalkan kotoran berminyak
  • Formula pekatan yang hanya sedikit diperlukan untuk mencuci pinggan mangkuk yang lebih banyak
  • Buih Sabun yang lebih tahan lama
Mesra alam
  • Ramuan semulajadi yang diekstrak daripada jagung dan kelapa
  • Biorosot
  • Tanpa fosfat
  • Bungkusan boleh dikitar semula
  • Tanpa bahan pewarna
  • Selamat untuk sistem septik dan pembentungan
credit : Damia Pit Shop