《==== KLIK 2X TUTUP PAPARAN INI Button Close

Kehebatan Vitamin Cinta, Kehangatan Bersama

loading...
Saya sangat tertarik dengan crite kawan dari nanny saya iaitu Zura Betty berkenaan vitamin cinta ni. Walaupun saya belum dikurniakan cahaya mata, tapi saya bersependapat dengan beliau(crite kat bawah), hubungan suami isteri adalah  salah satu kunci kebahagian rumah tangga. Sebagai wanita, kita perlulah menjaga diri untuk suami. So apa kata kite bace story kat bwah ni. Beliau telah merasakan kehebatan Vitamin Cinta ni.
 
credit to : zura betty
 
Assalamualaikum.....terpanggil rasanya utk ceritakan pengalaman sendiri...
saya tahu ramai wanita & ibu-ibu di luar sana mengalami RASA DINGIN
utk bersama selepas melahirkan...sama seperti saya...lebih-lebih lagi timbul
rasa SAKIT & SERAM utk bersama selepas tempoh berpantang..
.kadang-kadang ada sesetengah isteri mengeluh bila en suami complaint
sana sini terasa LONGGAR & KENDUR...tu yang membuatkan ramai
wanita rasaTIDAK YAKIN & DOWN dengan diri sendiri....

Masalah ini semua pernah saya lalui sama seperti ibu-ibu di luar sana...
Sangat upset bila bersama, Miss V kurang cecair dan sangat sakit bila bersama...
nak ceritadekat orang, malu....tapi sampai bila kita nak simpan...takut sendiri
yang merana...kerana saya percaya salah satu kunci kebahagiaan rumah tangga
adalah hubungan antara suami isteri...

 
Takut untuk terima kesan buruk akan datang...kemudian saya nekad
utk ceritakan masalah saya kepada BFF saya, Zura Betty...masa tu da
tak kira malu da demi kebahagiaan rumahtangga...kemudian dia mencadangkan
agar saya cuba mengamalkan
VITAMIN E & ALFALFA...mula-mula mmg
tak percaya...betul ke vitamin blh bantu???...nak makan jamu, mmg tidak lah...
so takde pilihan, saya makan juga...

 
Selang beberapa minggu (saya tak ingat) saya amalkan pengambilan
VITAMIN E &ALFALFA...Alhamdulillah berkat usaha & dengan izin ALLAH,
Miss V dah tak kering & tak sakit bila bersama...dan yang paling best,
en suami puji rasa mcm mula2 kahwin dulu walaupun anak da dua...
hehehe...apa lagi...kembang kuncup la...dan yang saya perasan,
masalah keputihan juga kurang...rasa bersih & senang nak solat...

 
Dan sejak itu saya terus amalkan pengambilan 2 vitamin ni selain dari
suplement-suplement lain...